Ce spun clienții noștri despre colaborarea cu noi

Țin să mulțumesc pe această cale domnului Daniel Murariu pentru sprijinul acordat în realizarea website-ului companiei noastre. Fiecare detaliu pe care l-am solicitat, sau fiecare modificare ulterioară, au fost tratate cu mare disponibilitate, atenție, seriozitate, promptitudine și profesionalism. Rezultatul final exprimă ceea ce mi-am dorit, și ceea ce este mai important, a atras un feed-back pozitiv din partea clienților noștri

Cezar GrosuDirector - Mecadon

"Colaborarea cu Dl Daniel s-a desfasurat in conditii de cea mai inalta calitate. Mi-a raspuns amabil, prompt si eficient la toate cererile si observatiile pe care le-am avut. Consider ca rezultatul colaborarii (elemente de identitate vizuala: logo, carte de vizita, antet, semnatura electronica) este unul peste asteptari, la un pret redus. Voi recomanda serviciile Dlui Daniel si altor persoane."

Lucian SovejaExprosov

Va multumim pentru profesionalismul de care ati dat dovada. Am primit o gama variata de propuneri la solicitarea noastra si a fost o placere sa colaboram cu dvs. Recomandam tuturor celor care au nevoie de ajutor in promovarea companiei sale sa apeleze la dvs cu incredere!

Mirela BalanPriscom Travel

"Inca de la inceputul colaborarii, d-nul Murariu a dat dovada de promptitudine si profesionalism. Site-ul a fost intocmit in scurt timp si functioneaza ireprosabil. Multumim!"

Mihaela ZamfirOxyclean

Seriozitatetea si profesionalismul sunt cuvintele ce caracterizeaza munca voastra. Multumim!

Irina HriapcaCofetăria Marabou

"O alegere excelentă pentru lansarea pe piaţa online. Relaţia de colaborare a fost şi este în continuare dinamică, promptă, cu multe sfaturi utile pentru bunul demers al magazinului online şi deci al afacerii. Doar recomandări bune pentru Web Design Iasi."

Roxana ReuțGeneral Manager - Dulcidei

Collaborative and always available. For the first time I meet a website master that is also a collaborator.

Luigi PaolicchiCEO - Pentaflor

"Colaborarea cu Webdesign Iasi a inceput timid dupa ce i-am contactat in urma unui "search" pe Google. Foarte repede si foarte sigur, increderea in partenerul nostru a crescut si avantajele s-au evidentiat pe toata durata colaborarii. Fata de alti parteneri de servicii IT, Webdesign Iasi a demonstrat ca siguranta si realizarea partenerului sunt principalele scopuri in desfasurarea activitatii sale. In mod evident loialitatea si promptitudinea sunt principalele calitati ale Webdesign Iasi."

Mihai BuraCarbonica.ro

A fost o experienta frumoasa si am remarcat grija pentru fiecare detaliu, inclusiv colaborarea permanenta cu clientul si rezolvarea prompta a tuturor cerintelor cu inalta competenta.

Lucian ReuțFrațiireut.ro

"Cei de la webdesign-is.ro ne-au fost de mare folos venind cu sfaturi si solutii optime necesare realizarii un site care sa ne reprezinte si sa ne ofere rezultatele asteptate. De-a lungul colaborarii, cei de la webdesign-is.ro au dat dovada de profesionalism, promptitudine, creativitate, intelegere si rabdare. Multumim!"

Nicoleta GlavanDirector executiv - Inwestpol Bis