Search Enghine Optimisation

Ai site-ul cel nou, acum este timpul pentru SEO. Pentru a îmbunătăți poziția în paginile motoarelor de căutare ai nevoie de optimizări.

Deci, ai investit timp și bani pentru a crea și dezvolta site-ul, l-ai lansat pentru ca toată lumea să îl vadă. Cu toate acestea, site-ul nu apare instantaneu pentru serviciile pe care le oferi și nu generează vizitatori sau vânzări.

Avem mulți clienți care ne contactează pentru că au site-uri foarte frumoase, dar se plâng că au puțini vizitatori și vânzări. Acest lucru este cauzat de faptul că site-ul web nu este pe deplin optimizat sau nu se desfășoară nici o activitate SEO periodică.

Majoritatea utilizatorilor zilelor noastre vor găsi ceea ce caută pe Internet prin intermediul unor motoare de căutare importante precum Google, Yahoo și Bing. Pentru ca aceste motoare de cautare să înțeleagă că trebuie să te clasezi printre concurenții pentru serviciile tale, trebuie să inteleagă că ești relevant pentru serviciile tale și că ești suficient de autoritar și de incredere pentru a face acest lucru. Acest proces este cunoscut sub numele de Search Engine Optimization sau SEO pe scurt.

SEO este foarte important dacă site-ul tău. Este un instrument folosit pentru a genera venituri. Nu poate fi ignorat! Echipa SEO de la Web Expert Iasi are o vastă experiență în gestionarea campaniilor SEO pentru companiile care doresc să concureze în zona de eCommerce foarte competitivă sau afaceri mai mici care caută clienți locali.

Niciun proiect SEO nu seamănă cu altul, astfel încât nu avem pachete de prețuri disponibile. Luăm fiecare proiect în parte și dezvoltăm o strategie care se potrivește scopului tău. Discutăm și oferim sfaturi în consecință.

EȘTI LA ÎNCEPUT DE DRUM?

SEO trebuie să fie executat corect, dar nu vă speriați dacă aveți un buget mai mic. Lucrăm cu clienți de toate mărimile, cu o direcție și un scop clar, adaptate fiecărei strategii SEO.

CONTACTAȚI-NE AZI!

Ia legătura cu echipa noastră de SEO chiar astăzi pentru a discuta despre modul în care te putem ajuta să urcăm site-ul tău în clasamentul motoarelor de căutare și să începi să ai mai mulți clienți pentru afacerea ta.

Îmbunătățește-ți pozițiile
Imbunătățește-ți site-ul

Creăm linkuri de valoare pe site-uri web cu autoritate în domeniu și cu un public țintă relevant. Îți promovăm marca și produsele pe web și, în același timp, îmbunătățim pozițiile în clasamentul Google. Îmbunătățim autoritatea domeniului web, dar și autoritatea adresei URL, pe lângă creșterea încrederii publicului țintă.

50%

din interogările motorului de căutare sunt de 4 cuvinte sau mai mult.

63.000

de căutări în Google pe secundă în fiecare zi.

72%

din consumatorii care au făcut o căutare locală au vizitat un magazin localizat pe o rază de 5 km.

30%

dintre utilizatori spun că experiența utilizatorului este cel mai important factor dintr-un site web.

Folosim cele mai noi tehnologii pentru a crea aplicații web

html 5
css 3
jquery
wordpress
laravel
codeigniter

Nu ai un domeniu sau un pachet de găzduire pentru site-ul tău?
Te putem ajuta cu asta.

Avem parteneriate cu furnizori de hosting care oferă servicii excelente la prețul potrivit.