Întrebări frecvente

Intrebari Frecvente

O multime de oameni ne-au contactat pentru a intreba despre crearea unui site web sau posibilitatea de a modifica site-ul lor existent. Multi doresc sa le proiectam un site nou sau sa isi mute site-ul pe un alt server. Am enumerat mai jos pentru dumneavoastra unele dintre cele mai frecvente intrebari in legatura cu web design-ul, impreuna cu raspunsuri.


Perioada de timp alocata unui proiect de webdesign este adesea dictata de client. Daca aveti un termen limita in minte ne vom stradui sa-l respectam. Cel mai adesea intarzierea in crearea si realizarea unui nou site web este legata de asteptarea ca noul client sa ne trimita continutul (text / imagini).

In majoritatea cazurilor, o intalnire nu este necesara si cele mai multe dintre informatii, in general, pot fi transmise prin e-mail si/sau telefon. Punem site-ul pe Internet intr-un loc privat, unde numai dumneavoastra si noi putem vizualiza continutul. Apoi luam legatura cu dumneavoastra in mod regulat pentru a discuta despre web design pentru ca acesta si functionalitatea sa sa fie exact asa cum doriti.

Preferam ca textul si fotografiile sa fie in format electronic-spre exemplu fotografiile facute cu o camera digitala si textul in MS word sau programe similare.

Aveti nevoie de un webdesign profesional, un domeniu, cat si de servicii de gazduire a domeniului ales. De asemenea aveti nevoie ca website-ul sa fie uploadat pe serverul de hosting si de promovarea sa in motoarele de cautare.

Atatea cate doriti. Conform motoarelor de cautare, cu cat sunt mai multe, cu atat mai bine.

Folosim Flash-ul dar numai acolo unde este necesar. Animatiile flash sunt frumoase, insa nu e idicat ca o pagina intreaga sa fie facuta din flash, deoarece motoarele de cautare nu pot citi continutul si prin urmare orice cuvinte folosite nu vor fi indexate de motoarele de cautare.

Acest lucru va depinde de cantitatea de informatii pe care doriti sa o afisati pe website. Daca aveti mai multe produse/servicii, atunci ar fi folositor sa atasam o baza de date website-ului dumneavoastra. Vom stabili asta in momentul in care ne expuneti proiectul dumneavoastra.